Jeg har haft det!

Jeg har haft med det her, de fordømte internettet, der er. Jeg går offline i et stykke tid her, og jeg tager min hjemmeside ud på nettet fra næste mandag formentlig. Men der er mere end lille mulighed for, at jeg ombestemmer mig senere. Jeg plejer at gøre det rent faktisk, så det er ganske sandsynligt, at jeg ønsker at et comeback i den digitale sfære i par måneder eller deromkring. Derfor vil det være ganske pænt her, hvis det var muligt for mig at park my domain for et stykke tid og så komme samle den op senere, når jeg har lyst til det igen. Hvis det er endda muligt, og ikke alt for dyrt. En af mine venner, der rent faktisk kender det her siger, at det er helt klart. Så … ja, måske det hele køle af og her, og jeg kunne gøre ved du hvad.Hvilket er lige hvad jeg vil gøre lige nu.

This entry was posted on Thursday, April 19th, 2012 at 11:57 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply